Mărci

REGULAMENT GIVEAWAY ZOPO.RO

REGULAMENT GIVEAWAY ZOPO.RO

REGULAMENT GIVEAWAY ZOPO.RO

 

1.      Organizator

 

Concursul este realizat de catre societatea S.C. OXYGEN IT SYSTEMS S.R.L. cu sediul in Str. Nita Elinescu, Nr. 23B, Sector 3, Bucuresti, 031871, tel 031 4100 601, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/6900/2005, Cod Fiscal RO17478299, cod IBAN RO60BACX0000004521109000 deschis la UniCredit Bank, Agentia Stefan Cel Mare, reprezentată prin  Radu Marin Constantin, in calitate de Administrator.

 

2.      Perioada de desfasurare

 

Concursul se desfasoara in perioada 13 Februarie 2021 - 28 Februarie 2023, ora 24:00, datele de incepere sau finalizare putand suferi modificari ocazionate de eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Facebook Zopo.ro

https://www.facebook.com/Zopo.RO.shop si pe site-ul www.zopo.ro

 

3.      Locul de desfasurare al concursului

 

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook Zopo.ro

https://www.facebook.com/Zopo.RO.shop

 

4.      Dreptul de participare la concurs

 

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii societatii nu vor putea participa la concurs.

 

5.      Premiul

 

Premiile Concursului, in numar de 3, sunt oferite de catre S.C. OXYGEN IT SYSTEMS S.R.L. si constau in 3 Espressoare Heinner HEM-200RD https://zopo.ro/espressoare/41994-espressor-heinner-hem-200rdputere-800-w-capacitate-rezervor-detasabil-transparent--5949088527144.html . Cei trei castigatori vor fi extrasi in data de 1 Martie 2023, prin intermediul website-ului www.random.org si vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Facebook Zopo.ro, in mod public. Castigatorii vor fi contactati de Zopo.ro prin Messenger si au obligatia de a furniza societatii datele de identificare si adresa postala la care va fi trimis premiul in maxim 72 de ore de la inchiderea concursului.

 

6.      Conditii participare

 

Pentru castigarea premiului participantii trebuie:

- sa dea LIKE la pagina oficiala de Facebook Zopo.ro https://www.facebook.com/Zopo.RO.shop

- sa dea SHARE public postarii oficiale a concursului

- sa lase un comentariu la postarea oficiala a concursului in care sa faca o declaratie de dragoste persoanei iubite si sa dea TAG acesteia, in acelasi comentariu

 

Pentru a intra in concurs este necesara indeplinirea cumulativa a tuturor  conditiilor mentionate mai sus. Nu vor fi luati in calcul la extragere participantii care nu au indeplinit una sau mai multe conditii.

 

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor comentarii sau TAG-uri neadecvate.

 

7.      Regulamentul Concursului

 

 

7.1. Deciziile de acordare a premiului apartin in totalitate brandului Zopo.ro. In aceasta campanie nu au voie sa participe angajatii Zopo.ro, rudele acestora pana la gradul III si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

 

ACEST CONCURS NU ESTE SPONSORIZAT, SUSTINUT, ADMINISTRAT SAU ASOCIAT CU FACEBOOK.

 

7.2.  Varsta minima pentru participare este de 18 ani.

 

7.3.  Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

 

7.4.  Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul /S HARE-ul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participant. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

 

PARTICIPAREA LA CONCURS NU ESTE CONDIȚIONATĂ DE ACHIZIȚIONAREA VREUNUI PRODUS!

 

7.5.  Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

 

7.6.  Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.

 

7.7.  In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre Organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

 

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

 

1.      Scopul

 

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre societatea S.C. OXYGEN IT SYSTEMS S.R.L.. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de S.C. OXYGEN IT SYSTEMS S.R.L..

 

2.      Securitatea si confidentialitatea datelor

 

Datele prelucrate de catre S.C. OXYGEN IT SYSTEMS S.R.L. sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii S.C. OXYGEN IT SYSTEMS S.R.L.. S.C. OXYGEN IT SYSTEMS S.R.L. isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date.

All comments

Produs adăugat pentru comparare.