Mărci

Cum alegem cadoul potrivit?

Cum alegem cadoul potrivit?

O să îi placă? O să spună că îi place doar din politețe? Cum fac să aleg ceva ce își dorește și va purta? În perioada următoare vom avea suficiente momente în care să ne adresăm astfel de întrebări...Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, asa încât Zopo.ro s-a gândit să vină cu niște sfaturi istețe, care să ne ajute în momentele în care trebuie să alegem cadouri pentru oamenii dragi de lângă noi.

Ce cumpărăm când noi suntem Moș Crăciun pentru copii nostri?

Ce cumpărăm când noi suntem Moș Crăciun pentru copii nostri?

Ce cumpărăm când noi suntem Moș Crăciun pentru copii nostri? Vine Crăciunul, perioada magică din an, când noi devenim Moș Crăciun pentru copiii noștri, sau pentru copiii prietenilor sau ai rudelor. La prima vedere, pare simplu să cumperi un cadou pentru un copil. Alegi niște dulciuri, sau o jucărie și gata! Dar apoi, vedem cum copilului nu îi place delor ce i-ai luat, sau când imediat strică jucăria, sau se joacă puțin cu ea și apoi se plictisește repede. Ce este de făcut în acest caz? Unde...

Mos Nicolae- magie, sau realitate?

Mos Nicolae- magie, sau realitate?

Copii fiind, asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce ne lasa in ghete Mos Nicolae. Uneori nu mai dormeam, ca sa il surprindem pe Mosu’ cand venea pe furis si ne lasa dulciurile care ne bucurau atat de mult. Si totusi, niciodata nu l-am “prins” in actiune.  V-ati intrebat vreodata daca Mosul chiar a existat cu adevarat? Legenda ne spune ca da. Si cum a aparut traditia cadourilor puse in ghetele celor mici si mari? Hai sa aflam impreuna!

Produs adăugat pentru comparare.