BAMBOO STICKS

Depășește-ți limitele imaginației cu Bamboo Sticks!

Copiii tai pot realiza modele interesante si pot juca jocuri cu bastoanele de bambus educative flexibile formate din 300 de piese si pot crea orice forma sau model doresc.

Bamboo Sticks este un joc în care copiii tăi nu numai că își pot dezvolta abilitățile mâinii, ci și se pot distra în timp ce se distrează și învață forme.

Nu există limită pentru formele și modelele care pot fi produse în joc. Astfel, copiii tăi vor putea crea orice formă, casă de vis, mașină, scaun sau jucărie își doresc.

Cum să joci?

Modelul sau forma dorită este creată prin combinarea tijelor cu aparatul de interblocare. Tijele pot fi taiate si folosite cu ajutorul foarfecelor daca se doreste.

Bețe de bambus pentru copii; Dezvoltarea abilităților de a înțelege relația parte-intreg, de concentrare, de potrivire a activelor în funcție de diferitele caracteristici ale acestora, de grupare, de coordonare a mâinii și a ochilor.

Conținutul cutiei: 180 de bucăți de bețe colorate (20 cm fiecare băț) și 120 de bucăți de dispozitiv de prindere suplimentar.

Varsta: +3

Redka
REDKA5462

Fișa cu date

Garantie
24
Numar piese
300-349
Vârsta recomandată
3 ani+

15 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat pentru comparare.