AVION DE ACROBATII, LEGO 60323

Pornește spre cer cu Avionul de acrobații. Acest avion agil este construit pentru spectacole - vezi derivele posterioare cool și motorul din spate! Pune-ți casca și urcă la bord. Execută pasaje aeriene la mare înălțime și manevre îndrăznețe în aer, înainte de a ateriza perfect. Pur și simplu formidabil!

Acțiune supersonică cu avionul de acrobații pentru copii!

Lasă imaginația copiilor să zboare cu acest set de joc LEGO® City Avion de acrobații (60323), cu o jucărie avion colorat cu derive posterioare mari și un motor puternic la spate. Deschide carlinga și așază în interior pilotul de acrobații inclus, pentru aventuri aeriene pline de acțiune, jucate pe roluri. 

Acest avion agil este construit pentru spectacole - vezi derivele posterioare cool și motorul din spate! Pune-ți casca și urcă la bord. Execută pasaje aeriene la mare înălțime și manevre îndrăznețe în aer, înainte de a ateriza perfect. Pur și simplu formidabil! Acțiune supersonică cu avionul de acrobații pentru copii! Lasă imaginația copiilor să zboare cu acest set de joc LEGO® City Avion de acrobații (60323), cu o jucărie avion colorat cu derive posterioare mari și un motor puternic la spate. Deschide carlinga și așază în interior pilotul de acrobații inclus, pentru aventuri aeriene pline de acțiune, jucate pe roluri. O experiență de construcție captivantă pentru copii de 5 ani și mai mari Setul de joc LEGO City Avion de acrobații include un ghid de construcție ilustrat tipărit ușor de urmat, și instrucțiuni de construcție digitale - disponibile în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete. Acest uimitor ghid interactiv pas cu pas permite copiilor să mărească, să rotească și să vizualizeze modelul finalizat din toate unghiurile, pe măsură ce construiesc. LEGO City Vehicule grozave Copiii cresc înconjurați de vehicule și mașini uimitoare, iar cu seturile de construcție Vehicule grozave LEGO City, ei le pot explora îndeaproape cu modele realiste și personaje distractive care inspiră joaca fantezistă cu final deschis.

Lego
LEGO6371128

Fișa cu date

Garantie
24
Numar piese
50-99
Vârsta recomandată
5+

11 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat pentru comparare.