Inspiratia in bucatarie merita incurajata. Congelatorul orizontal HSA29540N de la Beko e o solutie la indemana pentru situatiile cand ai mai multe idei de preparate decat numarul zilelor din saptamana. Panoul de control cu leduri iti permite sa modifici temperatura si functiile congelatorului dupa preferinte si necesitati.

   Securizare Yala


Inchiderea etansa garanteaza securizarea usii congelatorului. Poti conta pe faptul ca vei avea control deplin asupra accesului la alimentele din interiorul lui.
 

   Panou de control cu LED-uri


Panoul de control permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si selectarea functiilor dorite. Astfel, utilizarea este facila si confortul tau este sporit.
 

   Certificare TUV


Aparatele frigorifice Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.
 

   Cosuri metalice


Acum iti poti organiza cu usurinta lada frigorifica deoarece vei gasi in interiorul acesteia cosuri metalice care te vor ajuta sa iti aranjezi alimentele mult mai usor.
  


Izolatie densa

Izolatia de calitate superioara a congelatoarelor orizontale Beko asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie.Temperatura din interior este pastrata la un nivel constant pentru ca tu sa te bucuri de alimentele tale pentru mai mult timp.

 

Iluminare interioara

Aparatele frigorifice sunt echipate cu iluminare interioara, astfel incat vei gasi intotdeauna ingredientele necesare pentru preparatele tale.

 
Clasa energetica A++
Clasa energetica conform noilor reglementari UE E
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate (L) 284
Autonomie fara curent 67 h
Nivel de zgomot (dB) 38 dB
Clasa de zgomot C
Clasa climatica SN-T
Consum zilnic energie (kWh) 0.558 kWh/zi
Consum anual energie (kWh) 208 kWh
Numar usi 1
Numar cosuri 3
Dimensiuni (L x A x H) 129 x 67.5 x 86 cm
Functii Iluminare interioara, Panou de control cu LED-uri, Securizare cu yala, Congelare rapida
Culoare Alb

Brand Beko
Disponibilitate In stoc
Livrare estimata: 2-5 zile
Garantie: 24 luni

Capacitate de congelare 17 kg/ 24 h
Beko
HSA29540N
100 Produse

Fișa cu date

Garantie
24

5 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat pentru comparare.